SÅ DET SÅ SUCKERS

Jag har från och med NU bestämt mig för att inte sluta röka.
Och varför jag tar detta beslut är bara för att jag inte vill :) Jag trivs stört bra med att röka och om folk inte kan acceptera det så kan dom dra åt helv*te! Jag skulle säkert kunna sluta röka om jag bestämde mig för det, men jag tänker följa mig egna väg som jag alltid har gjort, för jag vet att jag alltid kommer längst med det i slutändan.
Kanske inte kommer långt med det nu i början, men det kommer troligtvis en situation då jag aldrig mer vill röka i hela mitt liv och aldrig kommer det heller. trust me this time.

baby

I’d give you everything that I am
I’m handin over everything that I’ve got
'Cause I wanna have a bit of true love
Don’t ever wanna have to go and give you up
Stay up 'til four in the morning and the tears are pouring
And I wanna make it worth the fight
But what have we been doing for all this time
Baby if we’re gonna do it come and do it right
All I wanted was to know I'm safe
Don’t wanna lose the love I found
Remember when you said that you would change
Don’t let me down
It’s not fair, how you are
I can’t be complete, can you give me more?



Blundar några veckor till, kanske är det över när jag öppnar ögonen igen då. Just nu var det för tidigt. lite för tidigt..

bloggtorka

Sitter här och försöker komma på något vettigt att skriva om, man allt bara rinner ut i sanden. har däremot ett inlägg till ikväll. Ska nämnligen göra lösögonfransar, kan ju vara lite kul att se före och efter -resultat. Alltså inte sånna som man köper på HM etc. Utan sånna som sitter i ca 2 månader.

Måste måste måste också fixa till designen. Men varför är jag så jävla lat?
Aja skrive snart igen när jag kommer på något vettigt att skriva om eller senare.
Pusspuss

c ya suckaaaahs

Ska snart börja röra mig mot skolan. suck som fan. Om ni kollar på klockan så ser ni att jag har försovit mig, för jag börjar ju kl 7. Så jäääävla värdelöst. Känner mig verkligen på dåligt humör; huvudvärk, trött som fan, otaggad på CNC, otaggade på att lägga in preogramet i maskinen, otgaggad på att de kommer ta sån jävla tid, otaggad på att jag har en del att ta ikapp, taggad på att jag inte vet vart mitt kort är och måste fundera ut hur jag ska komma in på skolan. det finns en mamma mer, ofcourse. Men det tar vi någon annan gång.
Nu ska jag dra på mig skorna och ta en alvedon sen påbörja min väldigt deppiga vandring mot bussen.
Att tycka synd om mig är HELT OK!

alalalalal

proppmätt var ordet. har nyss tryckt i mig massa tacos. Varit i skärholmen också, fick med mig en tröja som går under götten, trosor, skor och mjukisar. Kanske visar allt sen om jag pallar. Hehe, är fett lat när du gäller sånt där.

Funderar på att köpa en kamera snart, skulle vara bra och användbart.
Skriver senare. Måste få lite ordning på designen också. but first, read some blogs och pumpa musik.

korkad

Så jävla dum, så klantig. Kan inte träna idag iallafall. Gick i en trappa igår med måttligt med alkohol i mig. En skit glad emma skuttar glatt ner för trapporna med 12 cm höga klackskor och duns. Så ramlar hon fram med båda smalbenen rakt på sten trappans kant. Så sanslöst ont, riktig smärta. Slutade med att en haltande hemma gick hem på ungefär 2 dubbla tiden av när hon brukar gå annars. (Y) Känner mig så jävla klipsk.
Dock kan jag gå. Men svullnaden är sjuklig, men det har lugnat sig lite grann sen inatt. Men fan vad ont de gör. Och inte blev de bättre att man innan hade blivit klämd av en idiot som får för sig att hoppa på ett bord när jag sitter där så att boredet går sönder och landar rakt på mina knän. SMÄRTA! tänkte "han går ner snart, bit ihop emma" vad gör idioten då? Jo, STÄLLER SIG RAKT PÅ MINA KNÄN OCH GÅR NER!
otur va bara förnamnet igår kväll. När jag skulle hem och satt och väntade på bussen samt haltade hem så kom de fram ett antal gulliga personer och frågade om jag behövde hjälp och om jag klarar mig, gulligt folk det finns.
Hur som helst, ska smika mig, borsta tänderna och byta om sen åka till träningen och kolla.
Puss på er!

illustration av händelsen igår.


FREEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAG

äntligen här, bara 9 timmar kvar. LÄNGTA LÄNGTA LÄNGTA!

bye bye

Får en obeskrivbar panik som växer inom mig, som får mig att nästan ställa mig upp och rusa ut ur huset för att sedan gömma mig någonstans där ingen någonsin kommer hitta mig. Jag vill bara skita i precis allt, för livet går ändå åt helvete precis hela tiden.
Tankarna bara snurrar, en orkan i mitt huvud. Jag hör inte vad jag själv tänker. Panik, börjar gråta. Det är obehagligt, obehaget fyller varje jävla tomrum. Hela jag är ett tomrum. bara ett äckligt skal, nu ska jag ut i ett par timmar. Springa så långt tills jag inte kan andas längre, springa så längt tills mina fötter blöder.
hejdå

Ingen förstår hur det här plågar mig inombords

Nu är det jobbigt, som förra gången. Inte bara lite, utan riktigt jobbigt. Så jobbigt så jag nästan blir ledsen, riktigt jävla ledsen. Den enda anledningen till varför jag gör det här är för DIG MAMMA, och för alla som påstår att kag aldrig kommer kunna sluta. Som säger att jag alltid kommer vara en riktig rökare. Ni som inte ens känner mig som person och tror att jag inte kan kämpa för något. Men framför allt för dig mamma.
För jag vet hur beskiven du skulle bli, och även om det får mig att må skit så kommer jag försöka. Men den här känslan i kroppen hugger mig sakta bit för bit i ryggen. Begäret, tankarna, känslan.
Jag fantiserar om hur jag öppnar ett helt nytt paker. Drar bort plasten runt om den, öppnar den, tar upp en cigarett, luktar på den, nästan smakar på den, känner hur mycket jag har saknat den, gräver fort fram en tändare i fickan, och tänker, ÄNTLIGEN. Och drar in ett djupt jävla bloss. Men i verkligheten så tänder jag den aldrig..

Nej det här är fan inte lätt, och börjar känna som sist, att man blir så jävla påtvingad..
Fan det här, FAN FAN FAN FAN FAN! jag vill gräva ner mig någonstans längt in i en skog där ingen hittar mig igen. Jag fattar inte hur en jävla skitsak som man försöker med kan få allting att kännas helt värdelöst. Dra åt helvete!


oh jaaa

börjar on en kvart, känns ganska segt mn kaffet gjorde mig förjävla pigg. Typ riktigt taggad på skolan. På att vara riktigt äckligt överdrivet social och duktig idag. Ja kanske man ska imponera lite på lärarna och verkligen hänga med på lektionerna.
Kan liksom behövas ibland, det jobbiga är väl att man skulle behöva göra så varje dag. Men men, försöka går alltid hem!

Men vi hörs sen, nu ska jag spela lite hade jag tänkt.
PYSSSS

skit

Borsta tänderna, skölja ansiktet, fixa frullen och tagga till tåget. Så jävla otaggad! C ya!


ångest

För-trött-för-att-skriva-egentligen-dagen. Det är precis vad det är. Men känner mig ändp tvungen, som ett begär från min egen sida för att få skriva av alla jävla funderingar och onda tankar.

Så tycker vi börjar med en riktigt trist lista som bara är fylld utav tråkiga skitsaker och ångest.

- Vill bara trycka in en cigarett i käften på mig själv och tända den och känna hur lugnet sköljer mig som en våg.
- Har lust att ställa klockan fel med flit bara för att få sova ut imorgon, eller sjukanmäla mig. Den stora frågan är bara om det är värt det. Men ibalnd behövs det liksom.
- Min mensvärk lyder fortfarande inte, den bara ligger där och smyger och biter till när man minst anar det, just nu vägrar den släppa.
- Kommer få så feta konsekvenser i matematiken som kommer fucka up hela min skolgång och alla mina planer.
- Man vet aldrig om man gör rätt eller fel. hur vet man vad som är rätt och fel? Man vet helt enkelt inte, man måste chansa även fast det är svårt. Dom här tankarna fuckar min hjärna så hårt så jag bara skiter i just nu.
- Vem fan säger att jag måste få cancer och dö om jag inte slutar röka? vem fan vet, jag kanske lever lyckligt och länge ändå. Känns som hela RÖKA-ÄR-SÅ-FRUKTANSVÄRT-FARLIGT grejen är så jävla överskattat, och bara fyllt av överdrifter och bullshit.
- Jag önska jag va dem som rånade med helikopter och allt det där idag, money money money.. Hur fan ska jag klara mig den här månaden?
- Jag funderar fortfarande på hur fan du tänker, ganska ofta. Fan vilken idiot du är alltså, ändå bryr jag mig om dig. Du suger verkligen ur min energi ur kroppen.
- Livet är aldrig som det ser ut att vara, det handlar inte om att folk ska öppna ögonen, utan att folk ska börja öppna sina käftar och säga vad dem tycker.

Fan vad skönt de där kändes, så nu vet ni. dagens ångest och skitsaker.
nu ska jag sova, i 7 timmar. Det blir rekord den här veckan. åh helvete vad jag hatar de här. Mamma om du ser det här och vill vara min hjälte så smsa mig och skriv att du skjutsar mig till skolan imorgon. Ser det när jag vaknar då, och det betyder en timmes extra sömn. 8 timmar, perfekt för en tuff skoldag som är fylld med alla ämnen som jag hatar och som får mig att vilja gräva ner mig i en grav, matte, fysik, produktionsutvecklig och massa sånt skit. SKJUT MIG!

aja blir fan förvirrad av mitt snack, börjar bli för trött för det här.
Godnatt folks!


fucked up design

bara en mening behövs för att beskriva min design; fucked up och vit-svart-tråkig-bildlös- och ännutråkigare. Måste fan fixas. Men hinner inte nu, är i skolan. knas, och har brottom. Om jag inte går till skåper och lämnar jackan så kommer min lärare att slänga en yxa i pannan på mig. Börjar om 5 minuter så de e fuckat, för ja PALLAR inte me lektion.

Har idrott om ett tag och sen thaiboxning, Hejjagkommerblibiff.se. Vet att ni är rädda för mig nu. Haha eller nej nu ska jag inte hoppas på för mycket. Gottfolk, vad händer ikväll?

Funderar bara på att sova faktiskt, har typ sovit 6-5 timmar bara varje jävla dag nu, och de e fan inte bra. Så de skulle va stek att bara sova ut för en gångs skull. fast fortfarande så vill jag träff folk, så folks, smsa om ni vill göra något runt 8 tiden, jalla innan jag ändrar mig :D

ses sen brääääää


vågen

Kollar på film på religionen, tema onska. Den är grym, faktiskt. handlar om en skolklass som har projektvecka. Och det handla rom diktatur, så hela klassen klär sig i vita skjortor, måste stå upp och prata osv. Vissa blir helt rubbade men den är verkligen skit bra.

Börjar snart igen, ska spela lite vampire wars. Puss på er

love love love

Har nyligen kollat på film med L och H. Johan falk, den va faktiskt bra, men gick fort på slutet, lite för fort för att jag skulle hänga med, haha. Hur som helst, ska nog sova snart. Måste sova, så dumt att sitta vaken så jävla länge. Har dessutom en trotsig mensvärk som inte vill lyda när jag ber den tagga åt helvete. Så tänkte utrota den med lite ipren och sova. Skulle vilja ha sömn piller, så man bara somnar bums, fort som fan. älskar den känslan, när man är riktigt trött och inte kan hålla sig vaken.
va skit nära på att röka idag, men fan heller. Det skulle bara va onödigt, men det blir så jävla jobbigt när man träffar folk som röker och mot kvällen.
Imorgon så ska jag träna och så har jag skola. skönt men tråkigt. Skulle gärna skita i skolan och bara vara hemma och sova istället, sen träna.

Nu ska jag gräva ner min mensvärk i graven där den hör hemma. Godnatt på er!


glöm den gamla emma

Vil gräva ne mig själv, och få alla att glömma mitt förflutna, vill själv glömma mitt förflutna. dem senaste 2 åren har bara varit bortkastad tid. Låt mig starta om på nytt, se mig som en ny person. Den glada, lilla, oskyldiga flickan. Jag är den nu, inte som förut.

inte ett enda bloss

Har inte rökt ännu, fan vad bra jag är. poäng till mig! Ikväll ska jag ut och springa, på lunchen så ska jag skriva klart min engelska uppsats hade jag tänkt. På eftermiddagen är det matteprov och ikväll funderar jag på att påbörja en religion uppgift. Feeling good right now.

Extra starka nikotinplåster är den nya cigaretten!


ipod med, redo att gå!

Ska knalla ne till stationen nu. Har varit jävligt off dem senaste två dagarna, men ibland får man det. I söndags blir det film hos L och igår plugg med Didi och träffa Pillan på kvällen.
Nu har jag satt på min nikotinplåster, extra starka. Om jag inte klarar det här så är jag fan dålig. PEPPA MIG!Måste ut och springa ikväll, för att känna att jag verkligen inte behöver ciggen. Så efter skolan så ska jag springa och lämna lite grejer i hallen.

Pusspuss

FÄRGNING

Snart blir det hårfärgning! Kan ni gissa vad det blir ;) ?

Har tränat idag, va grymt seg och riktigt otaggad. Funderar på att lägga mig och sova ett tag så jag piggnar till lite. Men det blir efter färgningen. Ikväll blir det en lugnt kväll, kanske träffa lite roligt folk eller så, får se. Vad ska ni göra ikväll?


I'm into you

 

Hade glömt bort den här underbara låten tills jag hörde att någon sjöng den igår på idol. Känslorna bara ploppar fram!

 

 

Och jag är så glad att du inte är värd mig, så jävla glad.


BLOND BRUNETT ELLER SVARTHÅRIG?!

OKEJ PEOPLE, NI AVGÖR!!!!


jag som bland, dock blött hår.

Jag som brunett, bilden gör inte hårfärgen rättvisa men hittade fan ingen annan. Dock så tänkte jag mig mer chokladbrunt om jag färgar de nu.



Svart hårig, ja, ni avgör.



KOMMENTERA AVD NI TYCKER!!!

skola, träning, äta, sova.

Är i skolan; böööring as hell. Känner sån jävla lust att bara fisa någon i ansiktet just nu. Bara för jag blir aå trött på skolan. Thomas sitter här och livar upp min vardag genom att pilla sig i stjärten. Och Jennie gör de ännu bättre för hon pillar mig i stjärten. Märker ni hur tråkigt vi har då eller?
Snart ska jag på träning, sen äta någon fettig mat och sova. Eller däremellan någonstans så kommer farmville in i bilden, som jag from now on är tillsammans med.
And from now on you can also call me biff emma and the mighty midget. U like it HUH?!

Aja, dra åt helvete era jävla vattenskallar!



ilska

ilska så jag mår illa, vill bara spy. Fan vad du är äcklig. Hur lyckas du alltid? Samma sak den här gången också. Att försöka gilla dig funkar fan inte. Alltid samma visa.
Dra åt helvete världen.

som vanligt då

Nu ska jag bara borsta t'nderna, slänga på mig smink och springa till bussen. Sov lite för länge!
PUSS!

lite mysigt inpå höstkanten

Sitter och kikar en coolstuff.se. Hittade två mysiga saker. Jag är så väldigt frusen utav mig så därför skulle detta lilla hjärta passa mig riktigt bra. Söt och användbar när det är kyligt ute då man står och väntar på bussen på morgonen påväg till skolan. Hittade även en hjärtformad stekpanna. personligen så skulle jag känna mig väldigt speciell om jag vaknade upp en morgon och någon hade gjort hjärtformade ägg till mig, eller en omelett kanske. Så ut och stek med er för fan! (:



Värm ett fruset hjärta – om och om igen! Tryck på den lilla metallknappen inuti hjärtat och det säger bara klick! Kemiska reaktioner sätter igång och vätskan inuti hjärtat värms snabbt till en temperatur på ca 55 grader och håller sig där i 20-40 minuter.



Vilka nya vyer den öppnar. Om du ska bjuda någon du tycker om på frukost är ju ett hjärtformat ägg sannerligen inget romantiskt hinder. Och om du inte har någon hjärtevän kan du i alla fall titta ner i tallriken i din ensamhet och konstatera en sak: Ditt ägg tycker i alla fall om dig.


ny kategori!

Ny kategori; träning/thaiboxning. Passar bra eftersom jag har börjat skriva en dal om det. Tränade idag. Vi körde explosiv träning som fys. Sedan slag och sparkar. Fan vad dom där sparkarna är roliga, och jag har ingen aning om varför. Ingenting handlar om att slå hårt, utan om teknik. Imorgon bli det nog teknik träning. Får se, men är jävligt taggad. Skulle vara roligt och jävligt lärande på samma gång. Ska jag/ska jag inte? hm..
Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag. Funderar på att lägga mig snart, tidigt och få sova ut. Blir nog 9 timmar om jag lägger mig nu. Lätt värt de.
Skriver om ett tag!

oh yes


Du får allting att låta som om jag inte betydde någonting längre

"Jag orkar inte med henne längre"
Du kunde inte göra det här på ett snyggare sätt va? Du kunde inte göra det här på ett mer förudmjukande sätt, du kunde inte bry dig mindre. Från att vara "ditt allt" och från att säga "vi två föralltid" så ändrade du allt på några sekunder. "det kommer aldrig bli vi igen, aldrig".
Tack så jävla mycket. Men vet du vad? Det är du som har trampat ner mig blodig på marken under den här tiden, och alla jävla gånger jag låtsas vara blind för att inte kunna se alla dina nackdelar. Jag saknar allting vi hade, men jag är så jävla glad att jag slipper just den falska sidan av dig. Den som hade så svårt för att hålla ett löfte, den som bara förändrades från den underbaraste personen i världen till den krångligaste jag någonsin träffat.
Och din fasad som du så stolt försöker hålla uppe som den "roliga och vänliga" personen kommer inte hålla speciellt länge till. Tro mig, du håller redan på att falla. Precis som du fick mig att ramla ner på botten.
Det är inte DIG jag behöver längre, jag kan klara mig utan dig. Jag behöver inte gråta efter dig. För jag klarar mig så jävla bra här. Och vet du vad jag är riktigt jävla stolt över? Att jag fortfarande lyckas hålla båda fötterna på jorden medans du aldrig har lyckats med det. Även fast det inte är ditt fel till varför du är såhär, så har ALLA, precis ALLA, en spärr. Men du vill bara inte hantera den.
tyvärr älskling, but you have to face the truth. Tänker inte ta skit längre av dig, för vi ligger verkligen på så jävla olika nivåer.
Du är på lvl 1 och jag på lvl 100, head shot. Det är du som dör nu. nolla.


farmville oh yes

Usch vad jag är dålig på att uppdatera. har suttit inne på facebook och spelat farmville i flera timmar. haha nörd.se. Men det är fan skit kul, helt fast.
Men kan ju berätta lite om gårdagen, va på fest och rack lite. Gick hem ganska tidigt. skönt att inte festa så jävla hårt hela tiden. Imorgon är det träning igen och jag är as taggad.

Ska lägga in en bild senare på min mysiga outfit som jag bär runt på idag. Söndag är en mysdag, så är det bara. Tänkte kanske gå och kolla på en film och bara slappa. Skulle kännas underbart.
Ska ringa Paulina och kolla om hon vill komma över på en rulle.
Puss puss på er, och alla som läser. BLI VÄN MED MIG PÅ FARMVILLE (a) hahahha

thaiboxning

Nu ska jag käka och sen blir det thaiboxning i 2 timmar. Puss på er.


PPPARDEEY

Nu ska jag dra till R och supa. Puss på er och ta det lugnt ikväll (:


sexig sjukgymnast, ja tack!

gick skit bra hos sjukgymnasten. varför? fan att han va så förbannat jävla snygg! Jag är glad. Ska dit på torsdag igen. Nu ska jag plugga, svenska prov när som helst. Puss (:

otur?

Igår så bokade jag tid hos sjukgymnasten som sagt. När jag kommer dit idag så säger sköterskan "jo men du är bokad hos en andreas kl 10:00" Fast jag vet att jag va bokad hos carolina kl 08:20. Då är hos tydligen sjuk och dom har försökt ringa till min skola för att berätta det för mig. Så jag fick gå i 12 cm höga klackar till syd eftersom jag upptcäkte att inte turbussarna går eftersom det är 4 dagars vecka. Fucking irriterande! Så nu är jag i skolan, frukost. Ska gå igen om 5 minuter. KUL? nej.. Men skriver på lunchen. Puss

Dagens och lite sånt

Nu ska jag till sjukgymnasten, sen fortsätter jag vidare mot skolan.
Dagens: Svart linne som går under tha butt, leopard strumpisar, 12 cm klackar, Skinnjacka, Stor grå oversize halsduk samt stickad svart tjocktröja. Näääjs! Gäller bara att bli lite bättre på att aldda upp bilder på det också..
Nu ska jag äta någonting, borsta tänderna och dra. Åker om 20 min :)
Puss!

take me!


starkast utan dig

Blir sådär skit övertaggad på thaiboxningen. på lördag ä de sparring, fan vad jag ska ha ont efter de. Ge allt! Förresten, vet ni vad jag har insett? Att jag är så jävla stark utan dig, och jag gråter som fan efter dig ändå. Men skulle jag verkligen vilja komma tillbaka till allt efteråt? ja och nej.
Jag vet bara att jag klarar mig utan dig, även fast det är jobbigt till en början. Allt behöver bara bearbetas.

thaiboxning

Är hemma hos mamma nu, ska snart ner till thiaboxningen för att kolla på en träning med Paulina. Känns som man kommer sitta där och bli sådär övertaggad så det nästan är äckligt. Men men, ska snart gitta till tåget. Tänka ta mig något riktigt onyttigt och en cigg först.
Ha de bra alla, skriver senare när jag kommer hem!

Färga håret brunt igen? Vad säger ni? (:




dra åt flanders jävla kuk liv

Ett till slag i ansiktet. Allt blir bara värre, smärtan bli bara större, snart är det för stor för att hantera, vad gör man då? Jävlar vad det här är smärtsamt. Hjärtekrossande, det var ordet. Dagarna blir längre, dagarna blir mörkare, tiden går utan framgång. Jag saknar dig, för mycket. Så mycket så att jag inte klarar av det. Och nu blir det en till att sakna, Ida. Min vardag blir bara mörkare och mörkare, snart ser jag inte längre. hora.

yes that's right

Just nu är jag ganska så sen om man säger så, men vem fan bryr sig? MItt huvud dunkar, troligtvis för lite sömn inatt igen, eller så sover jag bara jävligt dåligt.
Nu ska jag sminka mig, sen dra till skolan. Dagns består utav: stor rutig "bond"-skjorta, långt linne under, skärp i midjan och sedan leggins som jag funderar på att skita i att ha, kanske ta genomskinliga strumpbyxor ist? Då kan man ha klackar. Hmm, värt att tänka på.

Den här dagen kommr bli för lång, och för smärtsam.

...

Och tårarna slutar aldrig rinna. Känns som den här natten blir längre än beräknat. Vet inte vad jag ska säga nu. Känns som att jag börjar hyperventilera snart. Jag trodde de va så lätt, men det va bara 1000 gånger svårare.
hejdå

horahorahorahora

smärtan sträcker sig, den tar verkligen vara på varje millimeter i kroppen, den vill trycka ner mig, hata mig, få mig att göra något dumt, dra ner mig längst ner i näringskedjan, göra min värdelös och oduglig. Smärta, det kan tolkas på så olika sätt. Smärta som när man ramlar och slår sig, smärta över saknaden som man vet aldrig kommer tillbaka, smärtan som kan vara läskigt skön, som tränsingsvärk, eller sex, man vill att den ska fortsätta men ändå sluta. Oavsett så finns det alltid där, den där jävla smärtan, på ett eller annat sätt. Varför?

Fan vad jag mår dåligt just nu, vet redan hur kvällen kommer bli. Idol nu, sen datan ett jävla bra tag, allt för att undvika stunden innan man ska sova, när känslan av att man är så jävla ensam kryper fram och tårarna sprutar, hemska jävla känsla.. Jag gissar på att jag somnar kl 1 inatt.. Helvete. Jag som har skola imorgon.. Skola. Skjut mig. Orkar inte mer! FAN VAD LIVET ÄR VÄRDELÖST!


nu bär det av..

.. mot thaiboxningen, ska köra iallafall, ska bara förbi mamma och hämta shortsen. har en massa ilska som behöver komma ur mig. Perfekt med träning då. Men så jävla jobbigt samtidigt. Men nu blir de tuffa tag.

Och sen vill jag även säga tack till underbara Anneli som ställer upp hela tiden. Va jätte skönt att träffa dig och jag hade det verkligen jätte trevligt. Hoppas vi ses fler gånger i fortsättningen :)
Och tack för tipset om kebab house. Aldrig mer äta där, from now on är det felinos som gäller. Right?!


Idol Jon

Den här killen kommer vinna allt, det känner jag redan nu, han är riktigt bra, nästan för bra. Men här kommer vi till det roliga: Jag var på idol när min kompis skulle söka dit på skoj i somras, vem står jag breve då? Jo, denna grymma kille. Jag sa det till honom, "du kommer vinna hela skiten". För visst fan är han grym?


samma gamla vanliga sång

Det blir som anfall, som att någon från ingenstans trycker in en kniv i magen och man känner att tårarna bara kommer rinna när som helst, men jag hejdar mig. Tänkte gå ner till rönninge nu och möta Anneli för att käka på felino eller något liknande.

Så vi höres senare.. Ska nog gå och kolla på min träning idag också. Sova lite och sådant skulle vara skönt. Men men, puss på er!

onsdag

Känner mig fortfarande sjukt trött. Har ont i kroppen, som att jag blivit påkörd av en bil. Ändå har jag sovit ut nu. Det går nog över. Tänkte gå upp och äta någonting nu, annars kommer jag inte göra de på hela dagen, tänker inte på det. Pannkakor tror jag syrran snackade om, pannkakor.. Suck, då blir det jag som får laga dom.
Puss

Keep on fighting

don't judge me

Nu ska jag föröska sova trots allt.. Stannar hemma imorgon, så ska sova och verkligen vila ut mig. energin är borta med vinden, det finns inget kvar. Så godnatt på er. Och tack till underbara, fina, bästa Anneli. Du är verkligen min klippa att luta mig på just nu. ♥


DIE DIE DIE DIE DIE

Plugga, nu..? Åt helvete med det! Jag orkar inte. Jag behöver bara sömn, få vara ifred, slippa alla för en dag. Allt det här gör för ont. Om du hade tänkt att skära upp min bröstkorg och laga mitt hjärta så måste du för fan sy ihop bröstkorgen igen och se till att ärret läker! Men du glömde att sy ihop de, fan för dig! Så nu är alla sår öppna, synliga.. Så jävla jävla jävla sårbar.
Svårt att se vad man skriver, fan fan fan fan fan. Tom på ord men ändå fylld av dem som en bok.. Vart fan tog styrkan vägen?  Vafan högg du ner mig för? Vafan målade du väggen mellan oss svart för? När fan har du tänkt att förklara de :'/ ?

Ingen frågar när du kommer
Ingen saknar dig när du går
Ingen delar din dröm
Ingen undrar hur du mår..

next

Nu: plugga och skärholmen.

Behöver göra någonting utöver det vanliga att bara sitta hemma och glo, kände direkt hur jag höll på att bryta ihop pga spänningen inom mig och tjafset som direkt började med pappa. Sorgen går fan inte att dölja, men jag kän skjuta upp på det till kvällen.

Igår somnade jag in med låten "never call u bitch again", ni vet den lugna vertionen. Vaknade då och då på natten och hörde den spela i bakgrunden, underbar låt. Väcker dock tankar och minnen, men det är de värt. Gråt ut din smärta..

Skriver när jag kommer hem.






skolhelvete

Frukost rast nu, har jobbat på ganska bra. Förösker tänka på annat, bara med folk som jag mår bra med. Det funkar just nu, men snart går det nog åt helvete igen. Jag som sminkade mig idag, en till anledning till att inte gråta. Sitter iallafall i klassrummet med min blodapelsin dricka, wondeful! Börjar om 9 minuter. Då ringer klockjäveln igen. Fan. Men skriver igen på lunchen, kram.

fuuuuck school

Le bitch, le. Nu är det skola igen, håll ut, andas djupt. Du klarar det här! Du har folk som bryr sig om dig, ellerhur? ja, dåså! Kämpa.. 14 minuter kvar, helvete. 2 timmar och 4 minuter kvar till frukost, ge mig nu. Rast, det var ordet. Dagens höjdpunkter. Så man bara får göra vad man vill, för sig själv. Röka, gråta, skratta.. Ja vad fan du vill. 13 minuter kvar, jag tror jag lägger sorgerna på cigaretten just nu.

Godmorgon sexy mother fuckers!

Inom loppet på max 25 minuter så ska jag sminka mig, borsta tänderna, leta strumpor, käka någonting (skithungrig), leta tjocktröja, få med alla onödiga saker till skolan, m.m.
Och idag ska jag plugga Svenska när jag kommer hem, har aldrig riktigt pluggat svenska, känns som ett jävligt onödigt ämne att plugga på. Men den här gången är det litteratur, kan vara värt det att sätta sig och läsa igenom det en gång.
Men hur som helst, nu fick ni en kort update.
Fan vad jag inte vill just nu..

tankar väcks..


this breaking my heart in two

Att hålla tillbaka tårarna är en livsutmaning. Om jag låter fasaden gå sönder så håller det på allt för länge. Ta 3 djupa andetag, lugna ner kroppen och hjärnan. Undvik hjärtat, tänk med hjärnan. Du vet att det här är bäst, utan hjärtat så kommer du klara det.
Så förlåt till alla eftersom jag kan uppfattas som jävligt otrevlig och elak, men jag lämnar mitt hjärta bakom mig för ett tag. Hjärtlös var ordet.
Ut och ta en jarre nu.

Förresten, varför kommenterar ni inte era fuck faces?


det blir alltid värre framåt natten

Det blir alltid värre framåt natten
Långt från alla ljusen, alla skratten
Ligger vaken
Tänker på dig
Minns för mycket 
Och är ensam


no, you don't have to be such a rough boy baby.

Kom precis hem, vänster armen går knappt att hålla upp för att skriva på tangentbordet, höger knät är missbildat av blåmärken och gör ont som in i helvete. Så allt är precis som det ska vara. Lyssnar på wild world med cat stevens. Tänker på dig. Ska snart kolla om de finns någonting att äta, är egentligen inte hungrig men behövs efter träningen.

Skolan idag gick sådär, tufft och eländigt. Tårar, samtal, ilska. Jag är inte svag bara för att jag gråter. Jag agerar bara som en normal människa skulle göra i den här situationen, dessutom behövs det för att kunna gå vidare. Ja, gå vidare, det var där vi va.. När man känner sig som stabilast så kommer någon och ger dig en rak jävla höger i ansiktet, så faller du tillbaka där du började, släpp inte garden, va stark. Ett slag bakåt, en steg närmare förlusten. Kämpa nu!

 


read and understand


You Know What I Need Right Now Bitch


känslan just nu

Saknaden och ilskan just nu är omöjliga att kombinera med varandra.
Hjärtat början banka, hjärnan fylls med tankar.
Det finns ingenting som kan stilla min gråt.


SCREW YOU!

Du känner min sårbarhet, och du väljer att slå till när du kan göra illa mig som mest.
Va det här en plan? Va det din hämnd mot mig? För du visste att jag va så lätt.
Förödmjuka, såra, trycka ner, göra lycklig, få hennes anförtroende, allt om och om igen.
Och vet du vad älskling? Grattis, för du lyckades verkligen. Du satte pilen mitt i prick, full pott!
Att le längre existerar inte, att se längre gör jag bara när jag sover, att låtsas längre funkar inte.

Jag är inte som förut gubben, men du får gärna tro det. Jag är inte den som tänker ge upp nu.
Om du hade varit tillräckligt stark och stabil som mig så hade vi klarat det här, but guess what? det är du inte, men du kan bli. Kämpa med det, för du kommer komma långt om du ger allt. Det vet jag.

Jag tänker inte gå till första bästa, jag "känner" inte för någonting längre. Den enda jag känner för är dig, och det vet precis varenda jävla människa på den här jorden förutom DU. Vakna upp och kolla på mig. När jag säger att jag älskar dig så menar jag det, det gäller bara för dig att ta till dig de.

Jag vill inte kyssa någon annan, jag vill inte hålla om någon annan, jag vill inte få tröst av någon annan, jag vill inte röra någon annan, jag vill inte knulla någon annan. Och vet du varför? För jag känner fuck inte för det! Oavsett hur jävla många gånger du har trampat ner mitt hjärta och jag har gråtit för dig så kommer jag alltid älska dig.

Det va som hon sa "du har förlåtit honom gång på gång, om inte han kan göra det den här gången, så kan inte du göra så mycket. Du har visat att du ångrar dig, och om inte han kan se det, så får du låta det vara"

Hur fan ska man kunna låta saker bara vara? Kan du förklara det för mig? Nej jag tänkte väl det.
HORA


mad world

Dina händer fastgreppade runt mina armar. Ett stadigt grepp, det gör ont. Hinner inte tänka i stunden, blir galen. han fäller ner mig med ett duns på gräsmattan. "ska han döda mig nu?" tänkte jag. han samlade sig, satte sig. Jag ställde mig upp, skrek. Slog han i huvudet.
Jag var rädd.

But maybe everything would end up better if you killed me.

nattbesök

Gårdagen: Kände inte för att sitta hemma och lipa så jag drog ut, tänkte festa. Jag kom så långt till södertälje med två cider i magen och kände att det inte var rätt. Jag ville hem, klarade inte av att visa mig så jävla svag inför alla.
Så jag gick hem, sov. Vaknade av att någon står och knackar (bankar) på min ruta. hunden skäller, mina föräldrar vaknar, jag håller på att skita ner mig själv. Går till vardagsrummet brevid mitt rum, ser ingen. Min låtsas pappa kommer ner, går ut på baksidan, två killar springer upp för trappan vid sidan av huset och drar. Vem fan va de? kl 5 på natten, idioter. Hur som helst, satte mig ute på framsidan och rökte. Är bomb säker på att någon gick vid sidan av huset, både jag och mamma hörde det, fast hon säger att de va "vinden". jaha, har vinden ben då?

Så du som tappade din luva på min tomt, kan ju ringa så kan vi mötas så kan du få den ;)

Skitsamma, de kommer väl upp snart.
puss på er ♥

it's a wild world

Känslorna är så blandade, hur kunde du? Hur kunde jag?
Hur hamnade vi här? Vi två av alla miljarder människor.
Vi som va så lyckliga, så glada, så stolta, så kära.
Alla gånger vi har skrattat, alla gånger vi har älskat.
Ja, jag kommer sakna allt, till och med våra bråk.
jag håller tillbaka nu och ler. Det hjälper inte att gråta.
Jag blir ledsen samtidigt som jag blir förbannad.
HUR FAN KUNDE VI HAMNA HÄR?
HUR FAN KUNDE VI LÅTA DET HÄR HÄNDA?
DET ÄR INTE JAG, DET ÄR INTE DU!
DET ÄR VI!

Jag har visat min ångest som fyller hela kroppen.
Jag har gråtit för kämpat för att du ska förstå min ånger som finns i mina tankar.
Men hjälpte det? Nej. Och då antar jag att det inte finns någonting att göra längre.
Om du inte kan förlåta och gå vidare, hur kan vi tro att det här ska funka då.
Kanske tar det veckor, kanske månader, kanske år, eller flera århundranden.
Oavsett tid så kommer jag alltid sakna den personen jag träffade för första gången.
Oavsett tid så kommer jag alltid älska dig och undra, vad hände?
Love is blind, so fucking blind. But why? There is nothing we can do about it.
this breaking my heart in two.

oh baby baby it's a wild world..
And I'll always remember you..

But if you wanna leave, take good care.
Hope you make a lot of nice friends out there.
But just remember there's a lot of bad and beware.

Den här tiden kommer jag alltid minnas.
Alla bra saker har satt sina spår, men även alla dåliga.
Jag kommer alltid minnas dom här senaste dygnen.
Men vi får hoppas att tiden läker alla sår.
Även fast dom är djupa..

Ha det bra nu älskling, och sköt om dig.. ♥

every day

Varja dag är ett helvete, varje morgon är ett test. Orkar du gå upp ur sängen idag? Orkar du visa dig för alla andra? Varje kväll är detsamma, ett test. Vågar du somna när du vet att morgondagen väntar? Varje steg jag tar, det är ett test. Med varje fotsteg, så går du in i framtiden, vågar du chansa på vad som väntar, eller stannar du hellre där du är?

livet är en lek.

17 år

Idag fyller jag år och så jag hör av mig imorgon :) Hälsa mig grattis muppar. kanske skriver ikväll! Puss!

skolan nu

Känns som att de mesta inläggen skrivs när jag är i skolan. Börjar om en minut. Produktionsutveckling. Suck. Bara äckligt tråkiga ämnen idag. fysik, matematik, produktionsutveckling och teknikutveckling. Slutar om 3 timmar. Hörs när jag kommer hem.

oh baby baby its a wild world!

Har precis ätit och kommit hem från träningen. Ännu jobbigare den här gången. en halvtimme fys ocb jag höll på att dö. Har hittils inte spytt elelr svimmat inne på toan så ser det som en bra sak.
Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen men min älskling. Vi tänkte lägga oss tidigare idag så va får sova ut ordentligen.
Ta hand om er allesammans. Puss!


next

RELIGION!

Pressen ska ligga på topp

Thaiboxningen igår va kanon, svett, press, mjölksyra, helt slutkörd. Men underbart. Ni vet själva hur jävla skönt det är när man verkligen han kämpat och tränat hårt. Fan vad jobbigt de va. Så fort man vek sig så va någon tränare där och skrek "KÄMPA KÄMPA KÄMPA" eller "SNABBARE" eller "KOMIGEN DET ÄR INTE LÅNGT KVAR". Underbart, precis som det ska vara. Pressen ska lägga på topp. Taggad? ja! Är i skolan nu dessvärre, inte så taggad. Men ikväll måste jag tagga upp för att sätta mig framför datan, slå upp word och börja skriva på min religion. vet exakt vad jag ska skriva till en början. Kommer bli bra hoppas jag. Det är intressant också, ingen tråkig uppgift när jag tänker efter. Har snart svenska. Äsch, får väl tagga till med en cigg. Ciao!

RSS 2.0