skoooooolan

är i skolan nu. Tragiskt men sant. Ska senare berätta om tandläkaren också, from now on är jag officiellt rädd för tandläkare! har snart Svenska, litteratur. Skit kul, nat. Känner mig så peppad. Men efter skolan är de thai, wiho. Puss på er små rumpor.

godnatt

den som inte kommenterar godnatt i det här inlägget förbjudet jag att fortsätta läsa min blogg, och konsekvensen utav det är att ni alla kommer dö som inte gör de för ni kommer inte klara er utan min bästaste braigaste blogg. För jag är ju så HIMLA duktigt på att uppdatera och lägga upp intressanta bilder.
Märks det att jag har tråkigt och är trött? Nu ska jag sova.
Så till er säger jag GODNATT! Och ni säger det tillbaka :)


You and I, a never ending story.

Idag när jag va i skärholmen så gick jag in på six och tänkte att jag skulle hitta något litet till min pojkvän. och visst gjorde jag de. Han har på senaste tiden blivit beroende av armband och halsband, men come on älskling, du måste ju ha en ring också! Så här har du en. Du får den imorgon när vi ses! Och om den e för liten får du fan banta, om den e för stor får du käka mer. hihi, ne skoja. Den går att byta. Hoppas du gillar den. Jag älskar dig, vi två föralltid! Du är finast!


nytt i garderoben

Överdelen från cubus, NY! jeans från tiger of sweden.


thai thai thai

imorgon ska jag ner på första träningen. Kommer bli kanon!

jaja

Vaknade nyss, är sjuk eller vad man ska kalla det. Utöver det så känner jag mig lite små deprimerad. Antar att det har med underlägsenheten att göra, känslan.
Lagade nyss lite idealmakaroner till pojken. Han ska på träning. Jag ska försöka plugga. Good luck. Ingenting känns riktigt bra just nu. Förvånande? nä.

Men skriver lite senare.
Puss


smother me



Let me be the one who calls you baby
All the time
Surely you can take some comfort
Knowing that you're mine
Just hold me tight, lay by my side
and let me be the one who calls you
Baby all the time

I found my place in the world
Could stare at your face for the rest of
my days
Now I can breathe, turn my insides out
and Smother me
Warm and alive I'm all over you
would you smother me?

Let me be the one who never leaves
You all alone
I hold my breath and lose the feeling
That I'm on my own
Hold me too tight stay by my side
and let me be the one who calls you
Baby all the time

I found my place in the world
Could stare at your face for the rest of
my days
Now I can breathe, turn my insides out
and Smother me
Warm and alive I'm all over you
would you smother me?

When I'm alone time goes so slow
I need you here with me
and how my mistakes have made
Your heart break
Still I need you here with me
Baby I'm here

Now I can breathe, turn my insides out
and Smother me
Warm and alive I'm all over you
would you smother me?

Now I can breathe, turn my insides out
and Smother me
Warm and alive I'm all over you
would you smother me?

Let me be the one who calls you baby
All the time

Let me be the one who calls you baby
All the time

Let me be the one who calls you baby
All the time

Let me be the one who calls you baby
The one who calls you baby

ångest

Hur ska jag klara det här året? hur fan ska det här gå? Ångest och stress. Konsekvenser utav det. Kramper, smärta, huvudvärk, sömn. Ring 112! Seriös hjälp behövs.

thaiboxning

Nu har jag fått hem allt utom shortsen. Dvs susp, benskydd, ankelstöd, handskar, lindor, två tandskydd. Allt passar bra! Och suspen såg gigantisk ut när jag dróg upp förpackningen men den satt bra. (nej min pussy är inte GIGANTISK) Utan den böjdes så den gick runt hela röven i princip.

Kör en petras.

P.N - Nu taggar vi inför helgen! Vi ska bara släppa loss och njuta, aight?!
J - Du vet vad du är skyldig mig nu för thaiboxningen ;)
L - Kommer alltid älska dig.
R - Finns inga ord för dig, du får mig alltid att skratta.
P - Lillesyster, kommer alltid vara vi två.

Ciao!

tunanäs

Nu är de tuna näs som gäller, ska gå om 5 min ner till stationen i mina skyhöga klackar. Me like that! Förresten så träffade jag en liten stackare igår från mina hemma trackter som går på Scania. Konstigt att jag aldrig sett honom där efter nästan 1 månad.
Så vad innebär tunanäs? Träffa alla nya 1or, tipspromenad, 10 kamp och massa sånna tråkiga saker. Känns som att min klädsel idag är perfekt för de också, om man tänker på skorna. ÄSch jag tar med mig extra. Nu måste jag röra mig ut för annars missar jag tåget!

Puss!

- I'm right here waiting for you.


sova sova sova

Har en förjävla huvudvärk, vill bara hugga av mig huvudet, Kramper i magen. Ont i halsen, kommer va hes imorgon känns de som. Ska trycka i mig en fet alvedon och sova. Svin influensan?
Krya på mig säger jag bara.

Känner mig såhär just nu. Suck..

TB

Nu är det spikat, till hundra procent. Utan tvekan, taggad till tusen. Ska bara ringa. Alla saker är beställda, äntligen!



- I miss you, more than anything.

sömn

jag blundar för ett slag

new shoes!

Blev ett impuls köp efter skolan idag. Ett bar höst boots från don sko. Skit snygga.
Tog en snabb bild med webbkameran så har jag iallafall visat dom som jag brukar vara så dålig på. Vad tycker ni? Dom åker på imorgon iallafall. Nu ska jag plugga matte B. Skit jobbigt för jag fattar ingenting.
Ha de gött!

Förresten, är hemma nu! (glömde säga, hehe)

sgrshga

Det lonar sig INTE att sola. Har fatt soleksen, GREAT! javla hor piss skit.Imorgon och pa lordag innanjag aker ska jag kriga me brannan. C ya guys!

RHODOS!

Hej sotnosar, ar pa rhodos nu. Skit skont har, varmt och steker hela dagarna vid poolen. Fast idag va vi pa nagot kontigt sak. Inte fan va vi vid poolen dar jag hor hemma iallafall. Ville bara uppdatera sa ni vet tt ag int blivit bortsald av nagra greker. Puss

sista inlägget

ha de så bra i korvlandet nu medan jag åker till rhodos :D pusssss

rhodos today!

Godmorgon på er :) Idag åker jag till.. RHODOS! (fucka ur) och jag har 4 timmar på mig att packa ALLT, gå till rickad och hämta ett par klackskor, lägga in massa ny musik på ipoden, och ladda ner. SKICKA MASSA LÅT TIPS!
Har lite ont i halsen :( för att de e så kallt på kvällarna.
Så nu ska jag bara ut och röka sen sätta igång :) Sakna mig inte för mycket nu bara.


lucky lucky lucky

Hej på er, har varit hemma ett tag och bara tagit de lugnt. Spelat lite guitar hero och bara chillibullat gaalet mycket :) Ska hoppa in i duschen nu, sminka mig, välja kläder, börja välja vad jag ska ta med mig imorgon (RHODOS BITCHES), äta mat, fixa naglarna. Och allt inom loppet på 3 timmar. Bara naglarna tar ju 2 timmar att göra. Så nu har jag brottom som satan med andra ord. Btw, petrus jag vet att du läser detta, du e fätt me seg på att lägga ut bilder på fejan brä! do it noooow! Vill se innan jag åker! :)
Förresten, glömde säga vad jag ska göra ikväll (hjärndöd), skulle egentligen träffa paulina men fittan har varken hört av sig eller har på mobilen så ska ja träffa jessica och dra till Sudden. Chill! No drinkin' fo' meee!

Next: Duschen!

Bara en random bild. Ta inte åt dig L.

morgontrött.se

godmorgon på er! Klockan är halv 7. Vaknade för en kvart sedan. Drog mig i 30 min. Kriiiiiiigade för att inte somna om, kriiiiigade för att orka kliva upp ur sängen. Ja, behöver, sömn! Har kladdat på lite mascara och puder, nomore. Klätt på mig ett par riktigt fula mjukisbyxor, min systers.. (förlåt sara men dom ser ut som crap!) och sedan en grå mjuk underbart skön collage tröja. Ni vet en sån som är så jävla härlig att ha på sig under dom här jag-orkar-inte-med-dagen-idag dagarna.
what i got left to do är att borsta tänderna, ta på mig strumpor och få med mig busskort, legg, bankkort, nycklar, mobil, cigg, trändare, scania kort... osv osv. Ja listan kan göras lång!
Eftersom jag är på gröndal med 2orna idag så kommer jag inte kunna uppdatera. Stå ut mina fans, stå ut!
Skriver när jag landar på hemmaplan idag :) Har massvis med saker att göra idag. ska försöka uppdatera så mycket som möjligt.

kram!


chill med kräftorna

Kom hem för någon timme sedan, har varit hos Sudden och chillat galet me folks. Myyyyyyycke trevligt måste jag nog ta och erkänna. hur som helst, ska upp om 6 timmar, skjut mig tack.. Känner mig så jävla otaggad så det inte är sant. tycker synd om mig själv just nu. Så bör egentligen sova kan man säga. Hat till alla er som fortfarande har lov. ca 99% av alla ungdomar i detta avlånga korvland. hate on you!

Måste även erkänna att jag e riktigt keff på att uppdatera, som Petrus sa idag. Ska fan bli bättre. Men åker ju till rhodos på lördag så det blir lite svårt att uppdatera då. tar med mig mobilen för att kunna nå mamma och syster när jag är där. För vad kan hända? Jo jag kan ju möta på någon på stan som rycker in mig i ett hörn. dagen efter vaknar jag troligtvis upp i en bus med tejp för munnen och befinner mig på en lopp marknad. "50 KAMELER!"
Nej kanske inte men hur som helst. Ska skita i att sitta vid datorn och bara njuta utav att jag är där. Passar på att skriva av mig lite nu ist. Blir självklart mer update imorgon och lite på lördag innan jag gitt också.
Nu ska jag lägga mig i sängen och pilla. (naaaat) Puss puss

Två bilder tagna hos ida när vi proppade i oss kräftor. (den gången jag glömde att dricka för att jag käkade i ca 3 timmar).

Jag och ida.


Jag och Jennie, aka bennie the cop.


kärlek killar, kärlek

När din tjej blir arg och går därifrån, gå efter henne.
När hon kollar dig i ögonen och stirrar på dina läppar, kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig, ta tag i henne och släpp henne inte.
När hon blir arg och svär åt dig, kyss henne & säg att du älskar henne.
När hon kollar bort och är tyst, fråga vad det är.
När hon ser ut som värst, säg att hon är vackrast!
När hon drar sig ifrån dig, dra henne tillbaks.
När du ser henne gråta, håll om henne och säg ingenting.
När du ser att hon börjar gå ifrån dig, smyg sakta bakom henne och krama henne.
När hon är rädd för något, skydda henne.
När hon tar tag i din hand, ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon berättar en hemlighet, HÅLL DET HEMLIGT.
När hon tittar dig i ögonen, titta tillbaks och vänd inte bort blicken tills hon gör det.
När du krossar hennes hjärta, försvinner hennes smärta aldrig.

onsdag, that's right

Godmorgon påer sexy mother fuckers :) Ska snart sminka mig sen dra till skolan. Och idag ska jag gå til tåget i tid så jag slipper känna mig stressad som en idiot. Idag har vi idrog sista lektionen, ska faktiskt bli skönt. Tror dagen blir jävligt chill.

Svar på tal: Vad går du på gymnasie? :)
Scania industri gymnasium i södertälje. Om ni har några frågor om skolan så fråga i detta inlägg nu :)´



Crossfire - On fire

oh you nasty bitch

en dag dränkt i skolarbete, börjar klockan 8 (för tidigt..) slutade 4. Bara hem och plugga. Tror engelskan sitter hyffat bra nu. Matten gav ja upp, ska be mor min om hjälp på torsdag, läsa produktionsteknik gör ja ikväll när jag ska sova. Andas in, andas ut. Ibalnd måste man påminna sig själv lite. Ska ut och röka hade jag tänkt, sen fortsätta med karins skit läxa.
Lyssnar just nu på Fade to black men skrev ju ner det imorse så här har ni ett nytt låt tips.

Lil Bow Wow - Let me hold you. Gammal men bra. Kort och gott, adjö!




be cool, skip school!

It's just uselessblockhead and life of tomorrow here right now. sitting here, waiting for better times. skoltrötta på hög nivå, mackor med skinka och extra salt bregott. Lite bättre humör iallafall, en cigg på de och allt kändes kanon för ett tag. Tillbaka till plastik karin här i klassrummet, shoot us. Slutar hon aldrig snacka.
Bibeln, litteratur, 5000 f.kr. Nej jag blir förvirrad. Ta mig härifrån, Ida också. Hon är lika trött på skiten som jag. 5 minuter kvar, njut in till de sista, snart är vi låsa här igen, i ett jävla klass rum. 55 min kvar tills nästa rast, 56 min kvar till lite frisk luft coh en cigarett. Tiden tickar iväg. Bara 54 min kvar nu.
Hemskt, skolan skapar för mycket ilandsproblem och bekymmer!


HURRY HURRY

brottom nu bitches. I'll write later! sover alltid ut några minuter för länge asså. PUSS PÅ RUMPAN!

Fade to black- metallica

on my mind

Jag har vandrat här allt för länge utan mening. Gått tills fötterna blödit och jag fallit till backen, hjälplöst. Ingen hörde när jag ropade. Som ett skal förträngde jag allt. Ilskan tog över innefrån, ingenting kunde stoppa mig nu. Jag var störs, bäst och starkast. Jag tog inte skit av något.
Sårad ett antal gånger nu, av familj, vänner och kärleken. Trots rakbladen och ätstörningarna så log jag på utsidan. Jag var ensam hela tiden, vandrandes på den här fucking stigen utan något slut. Ingen återvändo längre.
Började inse vad livet egentligen betydde med min bästa vän R vid in sida så stod jag på mig och kände mig älskad. Men alla goda stunder har en vändning som vanligt och vi blev som alla andra efter komplikationerna som uppstått. Så kom du, lycklig och kär. Kunde visa att jag var glad på riktigt. Men efter solen så kommer stormen igen och vi rasade till botten tillsammans. Hur kan man hjälpa någon upp när man ej har några krafter kvar? Tårarna är borta nu, det kommer inga flera. Jag känner hur jag växer innombords till den gamla hemska personen.
Vad är rätt, vad är fel? Hur vet vi? Jag chansar bara nu och hoppas att allt blir bra. Det va hade är inte värt att kastas bort. Men det kanske var du som gjorde de först? Vill bara ha tillbaka dig som du va förut, varför gick du fel väg?
Som som stöttade dig i allt du gjorde och kämpade intill de sista, tydligen så räckte inte de. Du sumpade mycket men känslorna var kvar. Helt plötsligt frågade jag mig själv hur mycket skit jag pallar ta. Fuck det här jag är ingen jävla dörrmatta. Kom eller stanna, för många chanser har sumpats. Jag älskar dig jag hatar dig och jag älskar dig igen. Mitt minne kan inte radera alla stunder som vi spenderat. Mitt huvud kan inte förstå vad fan som hände. Det är inte samma person. Känns som jag har vart i två förhållanden utan att avsluta de första. För du ändrades.
Don't look back, det är vad jag försöker sträva efter. Men vi har sagt att detta inte är slutet. Men det gör så jävla ont och jag får ta dagarna som dom kommer. Men det är svårt när hjärnan står still.
Ingen lycka, ingen sorg, inga tårar, inga skratt. Barea ett jävla streck över livet.
Vägen som vi går på har fan inget slut.

bajs

gud vad skönt at slippa skolan, äntligen hemma. Ska nog få i mig lite mat, sen får jag se vad jag hittar på. c ya fellaaas :)

school bitches

sitter vid datorn med thomas aka pippifågeln i skolan och luffar. första teoridagen, och dirket pang på paff så satt jag i klassrummet där vi ska plugga både matte b och c iår. Stryp mig långsamt..
Ska snart ha svenska sen fysik. Efter det är jag fri igen. Bara 5 dagar till rhodos bitches. Yes you got to be jelous.
skriver igen när jag kommer hem. Förresten, har införskaffat mig glasögon ;)

godnatt !

upp om 6 timmar. kill me. Men godnatt på er suckas.


wolverine

Har nyss kollat på filmen. Logan/wolverine.. Whatever. Ät upp mig!


going to big daddys place

Nu åker jag till pappa för några dagar. (låter som ni aldrig ska få träffa mig igen när jag skriver såhär). Jag uppdaterar igen ikväll. PUSS

checkelicheck

va nyss och träffade bex kex hemma hos henne, vi snackade bara skit, käkade och solade. Chill! Nu ska jag packa och sätta på lite musik se drar jag till pappa. GREKLAND OM 6 DAGAR!
skriver nog lite senare. C ya!


hey dude

Har faktiskt inte orkat uppdatera på en hel vecka för jag började skolan i måndags. Så har varit skit seg och trött. har suttit i ett svetsbås i den här värmen från 7 till 4 varje dag. Ett rent helvete med andra ord. Förresten så måste jag berätta om gårdagen. Hände en del tråkiga saker som slutade bra till slut. Men det bästa med hela kvällen var folket och stämningen. Va ute i Sorunda på pardey. Jag har aldrig dansat så mycket på fest i hela mitt liv. Min nacke skriker nu av smärtan och mina lår protesterer efter vad jag utsatte dom för igår. 2 timmar dans utan en enda paus i princip. Låten nedan dansade vi en del till. Sjukt kul hade jag, har faktiskt inte haft så kul på länge. Tyvärr har jag inga foton att bjuda på men ska bli bättre på det.
Men gissa vad jag ska gör nu, äta kräftor. So I guess I'll blog more later. Löve!


gårdagen

Gårdagens började hos Patricio, förkrök med andra ord. Där va vi nog ca 20 pers. Runt klockan 1 så drog vi vidare till en annan fest allihopa. Sammanfattning av kvällen, fyra av fem toasts! haha driver. Men kvällen var lyckad ska jag nog säga. Roligt folk! Inga större skandaler igår kväll. Hoppas ni alla hade en kanon kväll!

Jag och Robin


Patricio visar sin hemmagjorda tatuering. En anka. :)


Erika Panchi Jag


Erika Panchi


Inte super mycket bilden men det får duga :)

RSS 2.0