blond, brun, och sommaren är här.

Livet leker, älskar solen även fast det är så varmt så man knappt kan sola. Men nu är brännan på G, med ett stort G! Pojken står och lagar wok (stavning?) m nudlar. Ska bli skit gott och min mage skriker efter mat, har bara fått i mig en macka idag. Efter det blir det troligtvis hett sex och sedan sola ute på terrassen. Får se vad som händer ikväll, vi är sugna på att hitta på något med lite vänner, men frågan är om det händer något kul idag, hope so anyway!

Nu ska jag hålla min älskling sällskap i köket och leta upp den förbannade laptopen så jag kan spela lite sköna sommarlåtar. Love at ya guys.


nasty

Vad är de med folk? Har suttit inne hela dagen för alla jävla mother fuckers har jobbat, vart bortresta, upptagna osv. Sug pung vilken tråkig dag! Har kollat på film och solat solarium, ingen ork för att sola lite idag, blir bara rastlös. Speciellt när man solar ensam. Hur som helst, borde snart lägga mig och sova, imorgon ska jag steka i solen med sällskap, min kära syster ska joina mig.
förresten måste fixa till min taskiga design, blir nått enkelt tills jag pallar lägga ner arbete på den. Hur som helst, puss på stjärten suckerssss!


Sunny

Vaknade för några miknuter sen, är väldigt trött fortfarande, somnade över 3 inatt. Hur orkade jag va uppe så länge? Mitt huvud dunkade av smärta och gör fortfarande. Ikväll blir de andra bullar.
Nu ska jag slänga på mig bikinin och lägga mig i solstolen med en cigarette och något iskallt att dricka. Funderar även på att gå ner till solariet och skynda på brännan.
Vad ska ni göra idag?


nattinlägg

Tycker att vi börjar med att starta upp den här skit bloggen med en sådär halv sexig bild på mig själv. Sitter här i mitt rum och har kramp i röven för att jag suttit här alltför länge nu, så snart blir det ut och ta en cigarett, vilket ska bli helt underbart.
Sitter här och är ganska bitter över min situation just nu, min pojkvän är bortrest och jag blir bara kåtare och kåtare, har kramp i rumpan som sagt, är sjukskriver vilket är helt fucking amazing utöver allt annat skit eftersom Sverige är stekhett just nu och jag ska pressa ute i solen hela dagarna framöver.
Får se om det blir ytterligare ett inlägg innan jag går till sängs, för nu skriker rumpan på mig att jag borde resa mig upp och mina kära marlboro lights vill bli på tända.
 


RSS 2.0