...

vill bara få tårarna att sluta rinna..

bittra jag

På lördag åker rebecka kuk huvudet till libanon. Vill också utomlands! Själv börjar jag skolan på måndag. Kan livet bli mer bittert? nope.

Hate it all

Måste skriva något kort om gårdagen; Trevligt, slutade lite tråkigt, va så inne i mina älskade kräftor så att jag klockan 1 på natten upptackte att jag bara druckit en öl och de kändes onödigt att dricka då. skulle upp tidigt med bussen. Åt kräftor i 3 timmar! galet.

hur som helst, det jag tänkte skriva med det här inlägget va typ, hatar allt och alla! Spelar så jävla glad hela tiden och orkar inte tjafsa med dig så jag ler och låtsas som att allt är bra. Ingenting är bra, och dina jävla kuk val som du gör, jag förstår inte? hejdå

I wanna get with you

hej sötnosar, är på helt sjukt bra humör. Har precis duschat (KOLLA HUR TIDIGT JAG ÄR VAKEN) och ska börja fixa mig inför ikväll. Kräftskiva hos Ida! Kommer bli sjukt kul och speciellt att träffa folket från klassen igen även fastd et bara är 1 vecka tills vi börjar. Jag ska iallafall in till södertälje snart med Jennie, sedan åker vi in till trosa, långt bort som satan. men det är de värt :) Vad ska ni göra en tisdag/onsdag...? (jag har ingen koll på dagarna längre) som denna :)
 Puss på er

akon - beautiful

måndaaag

Vaknade för typ exakt 9 minuter sen, är helt död, min nacke känns som den e bruten. ( NAT, men han fett onmt ;'( ) Ska ut och ta en cigg när som heslt och pungkulan katta tvingar mig att träffa henne. Ikväll ska jag träffa min kortis.
Nu ska jag be katta ringa så hon kan komma någon gång. Hon ska få masera mig, spikat.

förresten kmr knulla systemkameran upp och ner, fick inte in några bilder på datorn, ska försöka snart igen. Och förresten igen, förlåt för mitt ovårdade språk.



ASSÅ HAHAHAHHAHAHAHAHAHH; JAG DÖR AV GARV. 2007! Rebecka: Flykting Jag: Gald och bara riktigt ful!

sööönddaagsagd

har fett tråkigt just nu, sitter och väntar på att den här pungkulan ska bli klar, kommer ta år och dar. Men skitsamma, får ta och hitta på något annat under tiden, pallar inte fixa mig och grejer idag, vi ska ändå bara chilla galet tror ja. Ska nog lägga in lite bilder från systemkameran också. Har lite på alger, synd bara att jag är så äckligt lat.
Sry för ett fett tråkigt inlägg men nu ska jag ut och röka. :) Puss på era håriga rövar.

fest jao

Igår va de fest hos miranda :) De va faktiskt riktigt kul. Senare mot kvällen blev de 3 till "fester" i rönninge. Men kom hem runt 4 och gick och la mig då. Kommer troligtvis lite bilder senare, OM BECKA KAN SKICKA!? ;)

Nu ska jag, pojken, mamma och rolle på middag, måste bara fixa mig först. Hoppas ni alla hade en kanon kväll igår. Pusspuss

Burberry london

va nyss i Sickla med pappa hans tjej och tvillingarna. Hittade ett nattlinne och en tröja som jag visar senare. Och så behövde jag en parfym så det blev min älskade Burberry London! älskar den och kommer alltid att göra. Någon som har testat den eller använder den. Visst är den underbar? Länge sen jag hade den nu men får aldrig nog.


night blogggggg

ska upp ganska tidigt imorgon, hemmåt. Egentligen kan jag välja att sova ut men vill inte sova bort hela dagen, vad har hänt med mig? haha. Så ska upp runt 7 och sedan hem till pappa. Umgås lite där och kanske träffa någon vän på dagen.
Men nu ska jag kolla lite på datan och sedan gå till sängs. Puss på er

shulululuuu

Asså är fett rastlös. Känner för att träna satan. men de e för dåligt väder för att springa ute och sånt. Så skriver bara lite. Har fått värsta kicken när de gäller livet, vill tra tag i de. Börja träna, kanske sluta röka,  äta rätt och bara må bra. orkar inte vara så jävla trött och alt hela tiden. de fuckaaaaaar min kropp riktigt ordentligt. Får se hur jag ska göra bara. Typ börja handboll igen kanske, gym är överskattat, för min del, just för jag är så jävla lat, men måste bara göra allt till en vana.
Aja nu blire film, tare luuuugnt ikväll fuckers. peace out.

lite update

Ni har saknat mig va? har inte orkat updatera. Är hos BF nu och tar de lugnt bara. är helt slut i kroppen, sover för mycket, äter för lite. Men ska sluta med det nu. Ska sova lagom och äta bra. blir så himla trött annars. Så vad ska ni göra idag ? är fan helt död, så får se vad jag och pojkvännen hittar på. Kanske bara en chill kväll.
ha de gött


på bra humör

Usch vad alt jag har varit idag, har inte gjort någonting. Ska hoppa in i duschen nu sen färga ögonfransarna. Funderar på att expremintera lite med smink, göra en galen look kanske? haha hör ni hur tråkigt jag har, sånt här brukar jag aldrig göra. Även fast det kan vara ganska kul. Sedan blir det nog fotbad. Underbart. Bara en ren chillkväll hemma helt enkelt.
Vad gör ni ikväll? :)


riktig oldie!


lördag

Vaknade nyss, igår blev det inte så bra uppdatering. Va på fest. Det va härligt folk där och jag drack ingenting. Lite boring faktiskt måste jag säga. Men men, nu är det lördag. Ska nog bara vara hemma med föräldrarna för imorgon åker jag till pappa i 2 veckor. I Know mami's gonna miss me.

kisseees


äntligen hemma

är på hyfsat pissigt humör just nu, kom nyligen hem från fest hos M. Vi roligt där men annat förstörde mitt humör. Ska bara kolla lite på tv nu sen sova. Gotten natten

fredag means pardey

Hej på er allihopa! Sov hos P inatt, va ute ett tag me becka, paui, panchi, robin, said och några. Sen hem till P och kolla film och spelade spel, vem där. Klockrent. Idag firar mina föräldrar 5 års bröllops dag eller vad de heter. Grattis! Så ska till kyrkan och sen ikväll hoppas ja på pardeeey med Ida. Men vi höres sen, nu ska jag duscha.
Kisses at ya

BEAT IT

Mest visade klippet på youtube denna vecka. Riktigt grymt!


torsdag bitches

morning guuuys! Vaknade nyss upp i min trånga lilla säng brevid min pojkvän i mittstekheta rum. Mardröm säger jag bara, bortsett från att jag vaknade upp brevid pojkvännen. Har inte mycket planer idag, det är fint väder ute så något måste man väl hitta på. Förslag people?

Ego ego ego

Seven pounds

Har precis kollat på film här hemma, seven pounds med will smith. Jag grät i slutet, är jag patetisk eller vad? Vill inte avslöja varför jag grät för er som inte har sett, så gå och se den. Resten som har sett den? Visst rockar den?
Uh i love it, men lite svår att förstå i början kanske?

Nu ska jag inte göra mer än att checka runt på internet och vara med min pojkvän. Vad har ni gjort idag? Jag har BADAT :)


We are so damn good!

oh yes oh yes

Hej på er alla, pojken har kommit hit nu, söt han är. Som han har saknat mig, och jag honom. Stod i duschen när han kom och han låser upp och hoppar in i duschen med kläderna på och kramar om mig. Söt? Ja!
Och snart är det mat, så himla hungrig. Har ätit en piggelin och två skinkbitar idag. Jag svälter?!
Hur som helst så planerar jag och pojken att dra på bio ikväll, eller åka och kvällsbada på en strand ca 15 min till fots från mitt hus. Om det inte blir bio idag så blir det de imorgon tror jag. mys mys!
Så vad ska ni göra ikväll? Nu ska jag klä på mig och sedan gå upp och kolla till maten, känner lukten från vitlöksgratängen ända hit. Dreglar sönder.

Guitar hero

Alla får sina perioder, och jag kommer att man börjar krypa frma igen, satan. Det som är så fint väder, och jag som inte kan lägga undan den där förbaskade plast gitarren. Men hur som helst så har Hampus sagt åt mig att följe med till flemingsberg nu. Han skulle fixa biljetter till göteborg eller vad han nu snackade om. M har frågat om ja ska med och bada också, Bestulsångest. Kanske hinner med båda?

Jag älskar guitar hero


Onsdag (?)

Morning på er, avsluta kvällen igår med bad och tv. Ingen törre händelse dvs. Och idag har jag inga som helst planer. Blir nog till att sitta och få blogg feber. Här ska bjudas på massa skoj. Nej men, lite mer aktiv än vanligt iallafall.
Så vad ska ni göra idag sötnosar? :)

Förresten, är det onsdag?

Full rätt till att hata min pojkvän

Vaknade upp runt 11 tiden idag, och fortfarande så ligger Linus i sängen bakom mig och sover, har varit ensam i över 3 timmar nu. Ja så nu tycker jag att jag har all rätt i hela världen att hata honom. Funderar på att slänga mig över honom och hoppa på honom tills han vaknar. Men men, han är så söt när han sover så jag kanske kan jämka denna gång och låta honom sova lite till.

Nu ska jag planera med Ida, för jag är sugen på kräftor! Så jävla gott!


tisdag

Inga sura miner här inte! Har sovit i 14 sköna timmar inatt, hur gör jag? Jag vet inte, men grym som fan är man iallafall. Va så in i helvetes skönt om man bortser från huvudvärken jag vaknade upp med, och snuvan, och hostan. Men vi bortser från det som sagt. Känner att jag behöver ta en dusch för mitt hår är så fettigt så jag nästan tror att det kommer ramla av, eller kanske så fettigt så att man bara kan dra ur lite och använda som Margarin på stekpannan. Okej, inte rikgit. Men nästan iallafall. Så nu ska jag ta en lång dusch men både silvershampoo, schampoo, balsam och en inpackning. Slösare.se? Anyway. Ska se till och visa lite grejer som jag införskaffat i vårat käraste skärholmen i söndags. Hittade faktiskt väldigt nödvändiga saker för en gångs skull.

Men hör av mig senare, aight? (känner hur hobbyblatten inom mig kryper fram)
Aideeee!


everything

Försöker undvika att bloggen ska bli för personlig. För sorgsen och full av för mycket skit. Men det är svårt, för det är så skönt att bara skriva av sig ibland. Därför kommer jag inte prioritera bloggen lika mycket som jag gjort, måste koncentrera mig på att må bra istället.
Puss

...

leva? Finns ingen anledning..

Morning hoes!

Vaknade nyss. Ska se om Styvpappan har tid att följa med till skärholmen, är sugen på att kolla lite kläder. Ikväll sover jag hos min pojkvän troligtvis. Ska ut ochr öka nu och få något i magen. Ser alltid så mager ut på morgonen, väldigt mager ut.

Right now


gårdagens outfit

Orkade väl inte dra upp kameran och fota. Hann inte lägga upp bilderna heller för jag fick brottom hem till R igår. Men här har ni.

Två baslinnen grått och vitt HM nya
Hatt HM herr ny
Väst HM
Klocka, vet inte
avklippta jeans shorts Lanzarote
Skor - Din sko


sämst på att updatera

Kortfattat om gårdagen: Åkte till södertälje, mötte upp familjen men pojken. Åt på texas long horn. Åkte hem, fixade mig. Träffade R och polackerna, drack. Drog på fest med M, H och K. Badade i poolen. Kom hem mellan 12 och 1. Skön dag. Vaknade nyligen. Idag har jag inga som helt planer..

nattinlägg

Nu blire natt mat :) Mackor, bacon och ägg. Fat ass i know but fuck that. I don't care :D The food made my butt! Har kollat på tv hela kvällen och chillat galet med pojken min. Är skit hungrig nu, blir nog lite mer tv sen sova efter de. Sov gott alla där ute.
C ya, don't wanna be ya!

Elo!

har precis fixat klart mig. så nu ska jag mysa med min BF sen ska vi åka till hans pappa i Gnesta för att fira honom :)


Vad ska du göra idag?

Linus Håkansson

Gratta honom nu, man fyller bara 17 en gång!


Giving up doesent always mean u r weak.

Älskar budskapet i texten. Har funderat ett tag på om jag ska gadda mig och skriva den texten. vad säger ni? Visst är den bra? Passar in på mig. hur som helst. Nu blir det lite TV som gå och sova.

Innan jag avslutar inlägget vill jag också säga GRATTIS till min älskling som fyller 17 år idag. Sov sött allesammans!


uh baby baby

Kollat klart på valkyria nu, tycker faktiskt att filmen va ganska bra. Tycker däremot att filmen slutade tragiskt. Hur som helst. Nu ska jag imgås med min pojkvän. Passar jag i glasögon? haha



ego me

Nu ska jag se på film och mysa med la familia! jordgubbar och grädde. Mums. Vi va nyss nere och åt pizza på felinos. Underbar kebabpizza special. Tyvärr orkade jag inte äta upp hela. Men skyller på att jag är tjej ;)
Vad ska ni göra ikväll?


Outfit/dresscode. whatever!

Tröja vet jag inte
Byxor Gina tricot


I love me

fan vad jag älskar mig själv, och mamma, och styv pappan! Hade 1000 kr kvar på kontot, hur fans ka det här gå tänkte jag. Det rä 2 veckor kvar till lön.. Men så visar det säg att jag får 600 kr för mitt betyg och mamma betalar min bikini som jag skulle betala. Sen bara för att vi inte åker någonstans den här sommaren så fick jag 1500 kr så jag kan röra lite på mig istället för att bara sitta hemma som en död palsternacka. Och efter det kom jag på att jag sparat undan 1000 kr för sommaren. Men när jag går in och kollar mina kontoöverföringar så hade jag sparat under 500 extra efter det. Can't stop love myself right now!

Onsdag

Godmorgon på er! Vaknade precis, lite sent men fan vad skönt. Har typ sovit nästan 12 timmar varje natt den här veckan :) Helt sjukt skönt! Nu ska jag ta en dusch och sedan börja fixa mig. Har massor att göra, fixa håret, sminka mig, måla naglar, osv osv osv. Tjejsakerna som man gör ni vet. Ikväll ska det bli myskväll med la familia! Pojkvän kanske kommer hit också, we will see. Men om han inte kommer så ska jag nog hälsa på rickard och hans kompisar från polen som kommer till Sverige idag. Han har babblat så mycket om dom i flera månader så måste fan träffa dom också.
Skriver snart igen då :)

Godnatt

Imorgon känner jag att jag har massa att göra. Fast egentligen är det väl som alla andra dagar, bara slappa. Men myskväll blir det iallafall. Får se om de kanske blir min favoritmat till kvällmiddag. kräftor. Det är så undebart. Och det trista är att man typ bara äter det några gånger om året på sommaren.
Men men. Vad ska ni göra imorgon? Sov gott allihopa! Kisses

dröm inga mardrömmar om mina fötter nu bara

egoegoego

Kollar på Mr. bean och har kollat på parlamentet innan de. Skriver innan jag ska lägga mig. vad gör ni nu såhär sent inpå natten? HUGS!



NYTT LÖSHÅR

Äntligen, har sytt klart löshåret och nu kan jag använda det. vad tycker ni, blev det bra? Hittade en färg som passade perfekt. Vilket man brukar ha problem med när man har så oliak färger som jag har. Nu har jag en anledning till att inte färga mitt hår hela tiden också. wonderful!
Va inne på stan och köpte det idag med R och en kille från göteborg. Belv lite käk på kungshallen också.

fett ful bild men skitsamma.


frågestund maybe?

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Funderar på att lägga mig och sova ett tag igen. Medans jag sover kan vi ju ta en liten frågestund. Fråga på, svarar på allting!


Vad fan ska man säga?


Börjar tro att jag är dum i huvudet. Är så jävla övertrött just nu så jag sitter och gör sånt här. No life? Sysselsätt mig TACK! Pussar

dags för att blossa!


ansiktsrengöring

Dessa produkter använder jag när jag tar bort sminket. vad använder ni er av? Hade lite tråkigt så jag skojade till bilden lite, uppskattat eller inte?


Bila genom europa?

Snälla. säg att min familj skojar med mig. Dom har fått nån jävla fix idé om att vi ska bila ner i Europa. Nej nej nej, jag ville på sol semester, inte bil semester! Det blir troligtvis en HUSBIL till och med. Helvete, Jag blir bara så förbannat. Åka bil under mina 4 veckor är det sista jag vill göra. Tyskland, Danmark, Italien bla bla bla.. Jag vill bara inte. Det känns som att det inte kommer bli någon lugn stund. Jag vill inte bara. Någon som gjort detta, någon som tyckte det va kul helt ärligt? Jag mår riktigt dåligt. Muntra upp tack!?


looove

Såg nu att man fick en länkning i Idas blogg :) Kul kul! Ska iallafall ut och röka nu, usch på mig.Har lite blogg torka. Ge mig tips? :)

pojka, pojkvänner.. Saksamma!

Ja vad ska jag säga om min pojkväns gästbloggning, raderade inlägget ganska fort när jag kom hem som ni kanske märkte. Finner inte riktigt ord för att beskriva honom, eller jo vänta.. Idiot? ja det passar nog. Haha men sak samma vi skrattade lite och nu är jag hemma ifrån bion igen. Ska umgås lite med min så kallade pojkvän innan han åker hade jag tänkt. Han vill kolla på film men jag vägrar, har nyss vart på bio och innan det kollade jag på all the boys love mandy lane. Jag är hyffsat trött på film just nu.
Men vi får se hur det blir. Ska bara fräscha till mitt illa kvickt innan mor min ser det.
Pussar på er

Kolla det ser ut som ett hjärta, fotade när jag låg på terrassen för några dagar sedan. Dock så såg jag att de såg ut som ett hjärta efteråt.

Monday

Godmorgon på er, baknade nyss av att pojken på bilden sopm ska föreställa min BF klampade in i mitt rum och väckte mig. Och vad gör han nu? Sitter och kollar på fucking mandy lane filmen. Skjut mig.. Så nu blir jag nog tvungen att kolla iallafall. Fast först ska jag ta ut hunden och blossa på min morgon cigg.

Idag blir det bio, och städa rummet som står på listan. Love at ya suckas! 

min BF


En nyvaken men ganska pigg jag.

F*CK MANDY LANE!

Vi kollade inte på valkyria, ska göra det imorgon istället. Så nu sitter min styv pappa och lillasyster och kollar på all the boys love mandy lane. Och varför sitter inte jag och kollar då? Jo för att om jag går in i vardags rummet en gång till kommer jag skita på mig av rädsla. Hör bara ljudet från tvn i rummet breve och känner hur jag får kalla kårar i hela ryggraden. Är så jävla skit rädd just nu! Och jag som tänkte gå ut och röka, NO WAY att jag sätter min fot utanför huset ensam. Jag har inte ens sett det "läskiga" i filmen men vet precis vad som kommer hända och ljudet från tvn räcker för mig. Nästan så att det till och med är för mycket. Jag är en riktig pussy. Få mig på andra tankar tack? Kommer inte kunna sova ikväll -.- :(

Tyck synd om mig!


Valkyria

Nu ska jag se på denna film, någon som har sett den? Är den bra. Har hört att den inte är så bra men jag har fortfarande höga förväntningar på filmen! Någon ska har något bra film tips förresten?
Skriver efter filmen och säger vad jag tyckte :) LOVE


M och JAG

Känner att M need me right now så tänkte dra och möta henne nu och göra henne happy happyyy! :)

Ed hardy

Fick hem min Ed Hardy bikini nu i veckan, sitter skit bra. Vad tycker ni? Pojken fick också ett par badbyxor. Jag börjar nästan tro att han är trött på mig och min blogg ;)



Min snygga pojkvän

Här har ni min skit snygga pojkvän!


Ja det är ju så förbannat moget!

Eller vad säger ni ? ;) Kan ju kolla IP sen anmäla pedofil fan.
Riktigt moget!


Sunday

Sovit nu i ynka 7 timmar, inte okej! Och nu är det bara att börja städa mitt rum för min del, ska till mamma i två veckor nu. Hoppas på en utlandsresa under den tiden också. Ser ut att vara fint väder ute så det kanske blir att dra på sig den nya Ed Hardy bikinin eller den från nelly och lägga sig på baksidan hos mor och sola. Vad ska ni göra idag?


baksmällan

Vad tycker ni om designen? Stort tack till Victoria som har gjort ett  grymt jobb :) Är skit nöjd! hur som helst, kollade på baksmällan med Älsklingen, Theng och Victor. Fan vad filmen va klockren, ni som inte har sett måste åka och se den nu nu nu. Hur som helst, efter det drog vi till ritorp och träffade på lite vänner där de va "fest". Nykter kväll för min och grabbarnas del. Efter det drog vi till kebabhouse och tjockade i oss mat och nu är jag äntligen hemma efter en färd med nattbussen. Ska krypa ner i sängen med pojken nu men skriver när jag vaknar imorgon. C ya'll later, goodnight!

Mina underbara lillebröder

design

snälla rara vicki tar sig nu tid för att göra min blogg design, tror de kommer bli kanoners! C ya later, snart ska ja se baksmällan med folks!

Bildbomb

ENJOY!


Folks


Haha kolla Jerry, som en flicka


Random och Eddie


Chicks!


Petrus and Me


Nickis and petrus


Sophie och My


Reneé och bexkex

Madelue

Igår kväll så spenderades kvällen på Madelues pardey. Va faktiskt jätte kul och jag dansade för första gången på jag vet inte vad? Träffade oväntat folk osv. Kom nog hem lite efter 2. Hoppas ni hade en rolig kväll allihopa! Själv blev det väldigt nyktert men ändå kul. Nu måste jag köpa cigg på nått vänster och sedan ska jag försöka få tag på lite bilder från gårdagen.
Ikväll blir det för hoppningsvis bio med klasskompisar, måste bara höra med alla först. Baksmällan står på första plats just nu. Love at ya'll!

förresten, jag tro jag har världens sötaste pojkvän. Vaknade upp klockan halv två utav att han kom in i rummet med blommor och choklad. Underbar var ordet!



fredag

Igår vart de krök med klassen, kom hem runt 2 tiden. Har tyvärr inga bilder själv utan dem har sussie tror ja, lite suddiga mbil bilder men de duger nog. Får visa dem någon dag. Ska snart till tumba och sen blir de pardeeey hos madelue tonight. C ya'll there!

This pain is just too real

Skolavslutning idag, 6 månmader med pojkvännen, ändå en skitdag.. Fan vad jag är nere. Orkar inte länge till..


...

palla att jag sitter och deppar..?
Muntra upp mig folks...

Kärleken som aldrig försvinner, bandet mellan mor och dotter.

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, vaknade upp hos pojken min, solade och åkte sedan till mamma och hämtade min klänning och bikini som kom idag från nelly. Mamma fick också prova klänningen som ni ser nedan, så j*vla söt och fin. Bättre mamma kunde jag inte få. Bikinin får jag visa imorgon eller någon annan dag när jag har tid. Sitter hos pojken nu, han är osocial och tråkig och sitter och kollar på sitt jävla kampsports forum som vanligt. Blir så jävla uttjatat och jag börjar bli så j*vla otaggad på att börja till hösten. Men men, kanske skriver något mer senare mot kvällen, nu ska jag duscha. C ya later!

Jag älskar dig mamma !


RSS 2.0